Uitvaartverzorging Drachten

Tabitha StegengaIn alle rust afscheid nemen van degene die u zo dierbaar is. Neem de tijd en neem de ruimte om te herinneren. Maak u geen zorgen over de organisatie van de uitvaart. Ik helpt u met het nemen van de juiste beslissingen en neem praktische zaken uit handen. Na uw melding tot op de dag van de uitvaart ben ik ondersteunend aanwezig om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals is besproken.

Mijn naam is Tabitha Stegenga, uitvaartverzorger. Ik gebruik mijn ervaring om families op een waardige manier te begeleiden bij het organiseren van de uitvaartplechtigheid. Elk afscheid heeft zijn eigen sfeer. In besloten kring, groots, traditioneel of uitbundig iedereen kiest een stijl die past. Ik vind het belangrijk om samen met u te kijken naar de juiste invulling.

Wanneer een dierbare komt te overlijden
Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Het is een verdrietige tijd waarin de uitvaart geregeld moet worden. Toch is het belangrijk om van het afscheid een mooie herinnering te maken wat vaak kracht geeft om door te gaan. Wees niet bang om te vragen en eigen ideeën in te brengen, er is echt heel veel mogelijk. De uitvaartbijeenkomst mag anders, maar het hoeft niet.

Uitvaartbegeleiding op maat
Kist met boeketWat is het mooi dat u na afloop kunt zeggen: het was een mooi afscheid, precies zoals we voor ogen hadden. 

Mijn rol zal in overleg met u op de achtergrond of juist wat intensiever zijn, ik pas me aan naar uw wensen. Wanneer u voor mijn uitvaartbegeleiding kiest, ben ik tijdens de dagen tussen overlijden en uitvaart, uw vertrouwde aanspreekpunt.

De opbaring van de overledene kan thuis plaatsvinden, maar ook in een uitvaartcentrum of eventueel kerk, in Drachten beschikken de uitvaartcentra over een 24 uurs kamer, waar u op elk moment naartoe kunt.

Begraven in Drachten
begraafplaats in de herfstRondom Drachten zijn vier begraafplaatsen te vinden. Naast begraven is het mogelijk om de as te verstrooien of een urn te plaatsen.

De Zuiderbegraafplaats vindt u net als begraafplaats Slingehof in Drachten. De Wâldhof is een begraafplaats in het naastgelegen dorp Opeinde en Jezus leeft is de laatste rustplaats van Drachtstercompagnie.

Uitvaartdiensten kunnen worden gehouden in het uitvaartcentrum Slingehof of in crematorium Wâldhôf.

Uitvaartverzorger voor Drachten en wijde omgeving
Ik verzorg uitvaarten in Drachten. Maar ook in Beetsterzwaag, Ureterp en Opeinde, net als Boornbergum, Nijega, Oudega en Wijnjewoude.

Overlijden melden

Wilt u meer informatie over uitvaartverzorging in Drachten?

Het kan rust geven als zaken voor de uitvaart duidelijk zijn. De nabestaanden weten dan wat uw wensen zijn en hebben houvast bij het regelen van het afscheid. Wanneer u contact met mij opneemt, kom ik graag naar u toe en bespreken we uw wensen. Een voorbespreking is geheel vrijblijvend. Na afloop laat ik een boekje bij u achter waarin u uw wensen kunt noteren.  Ik beantwoord graag al uw vragen: 06 103 99 043.