gesprek

Hoe wilt u afscheid nemen?

Uitvaartverzorger Tabitha StegengaIk ga graag met u in gesprek over hoe u de uitvaart naar eigen wens kunt invullen. U heeft er in grote lijnen vast wel eens over nagedacht, hoe wil ik herinnerd worden en hoe zou de uitvaart moeten verlopen? Wanneer u wensen heeft, is het verstandig die op papier te zetten. Belangrijk voor uzelf maar ook voor de nabestaanden.

Leg uw wensen daarom vast in een wensenboekje. Vul de gegevens in en bewaar het boekje bij uw persoonlijke documenten. Laat vervolgens uw naasten weten dat u een wensenboekje heeft ingevuld.

boekje wensen voor mijn uitvaartPraten over de invulling van de uitvaart

Praten over uw eigen uitvaart of die van uw partner of naaste familielid is misschien niet gemakkelijk, toch kan een goed gesprek rust geven. Misschien heeft u allerlei vragen en wilt u advies over de invulling van de uitvaart.

Ik kan bij u langs komen voor een gesprek. We kunnen dan in alle rust uw uitvaartwensen doornemen. Tijdens dat voorgesprek geef ik u uitgebreide informatie om rustig over na te denken. Uw wensen kunt u vastleggen in het boekje “Wensen voor mijn uitvaart” dat u na afloop van ons gesprek van mij ontvangt. Mocht u dat willen dan kan ik een begroting van de verwachte uitvaartkosten voor u opstellen.

“Laat voor familie of vrienden geen vragen achter. Een goede voorbereiding is het begin van een mooie en persoonlijke uitvaart.”

Wilt u een afspraak maken voor een gesprek, of wilt u het wensenboekje toegestuurd krijgen? Bel me dan tijdens kantooruren op nummer 06 103 99 043 of stuur een e-mail naar info@stegengauitvaartzorg.nl.