Uitvaartverzorging Friesland

Tabitha StegengaFriesland is mijn woon en werkgebied, het is de provincie waar ik al jaren uitvaarten verzorg.

Mijn naam is Tabitha Stegenga, uitvaartverzorger in Friesland. Ik gebruik mijn ervaring om u op een waardige manier te begeleiden bij het organiseren van een betaalbare uitvaart.

Een persoonlijke aanpak met aandacht voor de wensen van de familie maken een uitvaart zo bijzonder. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen, oog voor detail is een belangrijk onderdeel van mijn werk.

“Praat mar Frysk”

Ik ken de verschillende regio’s en spreek de mensen aan in hun eigen taal. “Praat mar Frysk” zeg ik altijd als ik kennis kom maken. In tijden van verdriet wil je graag de juiste woorden vinden, dus praat zoals u gewend bent. 

Wanneer u het afscheid van een dierbare door mij laat verzorgen, krijgt u de begeleiding die u nodig heeft tijdens deze verdrietige periode. Ik sta voor integriteit, warmte en een persoonlijke benadering en zal altijd voor u klaar staan om te helpen de juiste keuzes te maken.

Een verzorgde uitvaart

Er komt veel op u af bij een overlijden, het is fijn als u iemand heeft die de praktische zaken rondom de begrafenis of crematie verzorgt. Vanaf het moment dat u me belt ben ik beschikbaar om de uitvaart in goede banen te leiden.

U hoeft niet direct allerlei beslissingen te nemen. Neem daar rustig de tijd voor. Ik regel wat nodig is zodat u alle ruimte heeft om dit alles te laten bezinken.

Voor iedereen een waardig afscheid
Bankje op de begraafplaats

In de periode rondom de uitvaart ben ik dagelijks aanwezig om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ik begeleid, adviseer en steun u graag in de intense periode na het overlijden. Samen organiseren we een afscheid waar u na afloop met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Ik help u op een rustige, zorgzame en persoonlijke manier bij het regelen van een betaalbare uitvaart in Friesland, ook als u lid bent van een vereniging of ergens anders een verzekering heeft. Ik kan helpen bij de afwikkeling van de polis en uitkering van de uitvaartverzekering.

Vooraf de uitvaart regelen?

Als uitvaartverzorger in Friesland begint mijn werk niet alleen op het moment dat iemand is overleden en de telefoon gaat, ik ben er ook als iemand vooraf graag alles geregeld wil hebben. Samen nemen we door wat de mogelijkheden zijn en waar u over na kunt denken.

Ik laat na het voorgesprek het boekje “Wensen voor mijn uitvaart” achter waar u in kunt vullen wat voor u belangrijk is als het om de uitvaart gaat. Kennismaken? U kunt me altijd bellen: 06-103 99 043

Ieder persoon is uniek en verdient een persoonlijk afscheid.
Ik wens de mensen die afscheid hebben genomen van hun dierbare een warme herinnering.