Uitvaartverzorging Friesland

Tabitha StegengaZoekt u een uitvaartverzorger in Friesland? Het is mijn woon- en werkgebied, de provincie waar ik al jaren uitvaarten verzorg. Mijn naam is Tabitha Stegenga, ik begeleid nabestaanden op een waardige manier bij het organiseren van een betaalbare uitvaart.

Een persoonlijke aanpak met aandacht voor de wensen van de familie maken een uitvaart zo bijzonder. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen, oog voor detail is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik verzorg de uitvaart voor iedereen ook als u lid bent van een vereniging of een overlijdensverzekering heeft afgesloten. Ik ben altijd aanwezig op het moment dat het nodig is. Voor het melden van een overlijden ben ik 24/7 bereikbaar.

“Praat mar Frysk”

Ik ken de verschillende regio’s en spreek de mensen aan in hun eigen taal. “Praat mar Frysk” zeg ik altijd als ik kennis kom maken. In tijden van verdriet wil je graag de juiste woorden vinden, dus praat zoals u gewend bent. 

Wanneer u het afscheid van een dierbare door mij laat verzorgen, krijgt u de begeleiding die u nodig heeft tijdens deze verdrietige periode. Ik sta voor integriteit, warmte en een persoonlijke benadering en zal altijd voor u klaar staan om te helpen de juiste keuzes te maken.

Een verzorgde uitvaart

afscheid nemenEr komt veel op u af bij een overlijden, het is fijn als u iemand heeft die de praktische zaken rondom de begrafenis of crematie verzorgt. Vanaf het moment dat u me belt ben ik beschikbaar om de uitvaart in goede banen te leiden.

De plaats van de herdenkingsdienst wordt gekozen door de nabestaanden. Een mogelijkheid is om het te houden in een uitvaartcentrum, maar dit kan iedere andere geschikte locatie zijn.

U hoeft niet direct allerlei beslissingen te nemen. Neem daar rustig de tijd voor. Ik regel wat nodig is zodat u alle ruimte heeft om dit alles te laten bezinken.

Crematoria in Friesland

Crematoria in Friesland hebben allemaal uitstekende faciliteiten en liggen vaak in een landelijke omgeving. Ze zijn voorzien van sfeervol ingerichte ruimtes en  beschikken over moderne audioapparatuur en presentatiemogelijkheden. Elk crematorium is goed bereikbaar en is voorzien van ruime parkeerplaatsen.

U mag altijd zelf een crematorium kiezen. De mogelijkheden zijn crematorium Sneek, crematorium Noordoost-Fryslân in Dokkum, Schoterhof in Heerenveen, HaskerPoort in Oudehaske, het crematorium in Goutum aan de rand van Leeuwarden of Andringastate in Marssum. Maar u kunt ook kiezen voor Drachten waar crematorium Wâldhôf in het nabij gelegen Opeinde gevestigd is.

Voor iedereen een waardig afscheid

In de periode rondom de uitvaart ben ik dagelijks aanwezig om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ik begeleid, adviseer en steun u graag in de intense periode na het overlijden. Samen organiseren we een afscheid waar u na afloop met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Ik help u op een rustige, zorgzame en persoonlijke manier bij het regelen van een betaalbare uitvaart in Friesland, ook als u lid bent van een vereniging of ergens anders een verzekering heeft. Ik kan helpen bij de afwikkeling van de polis en uitkering van de uitvaartverzekering.

Vooraf de uitvaart regelen?

Als uitvaartverzorger in Friesland begint mijn werk niet alleen op het moment dat iemand is overleden en de telefoon gaat, ik ben er ook als iemand vooraf graag alles geregeld wil hebben. Samen nemen we door wat de mogelijkheden zijn en waar u over na kunt denken.

Ik laat na het voorgesprek het boekje “Wensen voor mijn uitvaart” achter waar u in kunt vullen wat voor u belangrijk is als het om de uitvaart gaat. Kennismaken? U kunt me altijd bellen: 06-103 99 043

Ieder persoon is uniek en verdient een persoonlijk afscheid.
Ik wens de mensen die afscheid hebben genomen van hun dierbare een warme herinnering. 


Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk