Uitvaart Goutum

Uitvaartverzorger voor Goutum

Na het overlijden van een dierbare is het voor de familie vaak een heel verdrietige tijd. Juist in deze emotionele periode moeten voor de uitvaart belangrijke keuzes worden gemaakt. Ik begeleid u bij het afscheid nemen op een manier die bij u past. Dit geeft u de mogelijkheid om zich te richten op de persoonlijke details, zoals de keuze van muziek, foto’s, bloemen en teksten voor de rouwkaart, advertentie en uitvaartplechtigheid. Natuurlijk help ik u daarbij.

Ik neem de tijd om al uw wensen te bespreken en leg de mogelijkheden uit. U heeft alle tijd om besluiten te nemen, stap voor stap en in een rustig tempo werken we toe naar een passend afscheid. Ik ken de locaties en mogelijkheden goed en zal u daarover adviseren. U heeft de regie waar u dat wilt en ik ontzorg waar nodig. Ik ben en blijf uw vaste aanspreekpunt ook op de dag van de uitvaart.

Afscheid nemen op uw eigen manier, met respect voor de overledene. Ik sta voor u klaar om te helpen bij het regelen van een uitvaart die past bij uw wensen. Samen creëren we een afscheid met een persoonlijk tintje.

Begeleiding en advies

Het is fijn om terug te kunnen denken aan een mooi en respectvol afscheid. Ik begeleid, adviseer, geef ideeën en denk met u mee.

Uitvaartkosten

Ik ben transparant over de kosten die bij een uitvaart komen kijken. U kunt bij mij altijd rekenen op open en eerlijk advies en een begroting vooraf.

Uitvaartpolis innen

Heeft u een uitvaartverzekering dan kan ik helpen. Zodra de verzekeraar akkoord gaat, kan ik opdracht geven om uit te keren.

Wat te doen bij een overlijden

– Neem rustig de tijd nemen om alles te verwerken. Daarna kunt u me bellen om het overlijden te melden. Ik ben vierentwintig uur per dag bereikbaar.

– In het eerste gesprek bespreken we de uitvaart stap voor stap en bepalen we welke zaken voorrang verdienen.

– De kosten van een uitvaart zijn misschien het laatste waar u aan denkt bij een uitvaart, maar ze zijn niet minder belangrijk. Ik werk met transparante prijzen en zal u eerlijk informeren over wat er wel en niet mogelijk is. Ik stem het afscheid samen met u af op basis van uw budget en wensen. Alles is bespreekbaar.

Crematorium Goutum

Een afscheid in Crematorium Goutum biedt verschillende mogelijkheden om de ceremonie persoonlijk en passend te maken. Het crematorium ligt in een boomrijke omgeving aan de rand van het dorp. Het crematorium beschikt over verschillende ruimtes om op een waardige manier afscheid te nemen. 

Het crematorium in Goutum biedt nabestaanden de mogelijkheid om hun dierbare overledene op te baren. Opbaring kan plaatsvinden in een van de speciaal ingerichte rouwkamers. Deze zijn sfeervol en smaakvol ingericht, zodat nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. De rouwkamers zijn 24 uur per dag toegankelijk voor nabestaanden. Zo kunt u op uw eigen manier en tijd afscheid nemen van uw dierbare. Alle faciliteiten zijn aanwezig om de opbaring volgens uw wensen te laten verlopen, zoals het afspelen van muziek of het plaatsen van bloemen en persoonlijke voorwerpen. Opbaring in het crematorium biedt een waardig en respectvol afscheid op een rustige en intieme manier.

Ik wil u graag informeren over de mogelijkheden van het crematorium in Goutum.Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk
Call Now Button