Uitvaart regelen in Harlingen

stegengaHet verlies van een familielid is een ingrijpend moment. Als uitvaartverzorger kom ik in Harlingen om families te helpen bij het organiseren van de uitvaartplechtigheid. U krijgt alle ruimte om het naderende afscheid zo goed mogelijk in te vullen.

Mijn naam is Tabitha Stegenga, uitvaartverzorger. Ik woon en werk in Friesland. Ik ben er om u en de nabestaanden te begeleiden bij het afscheid van een dierbare. Laat uw dierbare met respect herdacht worden met een persoonlijke, verzorgde uitvaart. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden van een betaalbare begrafenis of crematie.

Uitvaart regelen volgens uw wensen
gesprek op een bankjeHet belangrijkste is dat de uitvaart gaat zoals u dat voor ogen heeft. Bij de een uitbundig voor een ander is een intieme bijeenkomst voldoende. Het moet passen bij het karakter van de overledene en de nabestaanden.

Ik luister, geef ondersteuning en heb aandacht voor wat voor u en uw naasten belangrijk is. Samen stellen we alles in het werk om goed afscheid te kunnen nemen.

Een verzorgde uitvaart voor iedereen
Bent u lid van de lokale uitvaartvereniging, hebt u een uitvaartverzekering of heeft u nog niets geregeld. Ik sta voor u klaar, want iedereen verdient een waardig afscheid.

De kosten van een begrafenis zijn hoger als die van een crematie, wat te maken heeft met de kosten van het graf. De afscheidsplechtigheid, uitvaartbegeleiding, verzorgen en opbaren van de overledene, een uitvaartkist, catering, rouwvervoer maken eveneens deel uit van de kosten.  U heeft de hoogte van de uitgaven voor een deel in eigen hand, hoe groter, luxer en uitgebreider, hoe hoger de uiteindelijke rekening.

Ik ben uw vast aanspreekpunt
Wilt u zelf zoveel mogelijk regelen of kiest u ervoor om dat aan mij over te laten?  Wanneer u voor mij als uitvaartverzorger kiest, ben ik uw vertrouwde aanspreekpunt gedurende de hele periode voor en tijdens de uitvaart.

Uitvaartbegeleider voor Harlingen en wijde omgeving

begraafplaatsStegenga Uitvaartzorg staat voor een persoonlijke manier van uitvaartverzorging. Als uitvaartverzorger ben ik 24/7 bereikbaar voor een uitvaart in Harlingen.

Naast uitvaarten in Harlingen kunt u me ook bellen voor uitvaartverzorging in Midlum, Wijnaldum, Kimswerd, Sexbierum, Achlum en Arum. 

Overlijden melden

Wilt u meer informatie over uitvaartverzorging in Harlingen?

Het kan rust geven als zaken rondom een uitvaart helder zijn. De nabestaanden zijn dan op de hoogte van uw wensen en hebben houvast bij het regelen van de uitvaart. Wanneer u contact met mij opneemt, kom ik naar u toe en bespreken we de mogelijkheden. Een voorgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Na afloop laat ik een boekje bij u achter waarin u uw uitvaartwensen kunt noteren. Ik beantwoord graag al uw vragen: 06 103 99 043.Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk