Tabitha uitvaarten

Uitvaart regelen in Harlingen

Het verlies van een familielid is een ingrijpend moment. Als uitvaartverzorger kom ik in Harlingen om families te helpen bij het organiseren van de uitvaartplechtigheid. U krijgt alle ruimte om het naderende afscheid zo goed mogelijk in te vullen.

Mijn naam is Tabitha Stegenga, uitvaartverzorger. Ik woon en werk in Friesland. Ik ben er om u en de nabestaanden te begeleiden bij het afscheid van een dierbare. Laat uw dierbare met respect herdacht worden met een persoonlijke, verzorgde uitvaart. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden van een betaalbare begrafenis of crematie.

Een uitvaart volgens uw wensen

gesprek op een bankjeHet belangrijkste is dat de uitvaart gaat zoals u dat voor ogen heeft. Bij de een uitbundig voor een ander is een intieme bijeenkomst voldoende. Het moet passen bij het karakter van de overledene en de nabestaanden.

Ik luister, geef ondersteuning en heb aandacht voor wat voor u en uw naasten belangrijk is. Samen stellen we alles in het werk om goed afscheid te kunnen nemen.

Een verzorgde uitvaart voor iedereen
Bent u lid van de lokale uitvaartvereniging, hebt u een uitvaartverzekering of heeft u nog niets geregeld. Ik sta voor u klaar, want iedereen verdient een waardig afscheid.

De kosten van een begrafenis zijn hoger dan die van een crematie, wat te maken heeft met de kosten van het graf. De afscheidsplechtigheid, uitvaartbegeleiding, verzorgen en opbaren van de overledene, een uitvaartkist, catering, rouwvervoer maken eveneens deel uit van de kosten.  U heeft de hoogte van de uitgaven voor een deel in eigen hand, hoe groter, luxer en uitgebreider, hoe hoger de uiteindelijke rekening.

Ik ben uw vast aanspreekpunt

Een uitvaart is niet alleen een moment om afscheid te nemen, maar ook een gelegenheid om het leven van de overledene te herdenken en te vieren. Een passende afscheidsceremonie biedt troost aan de nabestaanden en helpt bij het rouwproces. Het is daarom van groot belang dat deze ceremonie zorgvuldig en met aandacht wordt voorbereid.

Wilt u zelf zoveel mogelijk regelen of kiest u ervoor om dat aan mij over te laten?  Wanneer u voor mij als uitvaartverzorger kiest, ben ik uw vertrouwde aanspreekpunt gedurende de hele periode voor en tijdens de uitvaart.

Stap voor Stap Begeleiding

Nadat u contact met mij heeft opgenomen, plannen we een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek luister ik naar uw wensen en de verhalen over de overledene. Deze informatie is essentieel om een uitvaart te organiseren die recht doet aan de persoonlijkheid en voorkeuren van de overledene.

Samen nemen we alle belangrijke beslissingen door: van de keuze tussen begraven of cremeren tot aan de invulling van de ceremonie. Ik zorg ervoor dat u alle informatie heeft om weloverwogen keuzes te kunnen maken en bied alternatieven aan die u misschien nog niet had overwogen.

Na het bepalen van de grote lijnen, gaan we over tot de details van de uitvaart. Dit omvat onder meer de locatie, muziek, sprekers en eventuele andere persoonlijke elementen die de ceremonie bijzonder maken. Ik coördineer alle aspecten van de uitvaart en zorg ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Uitvaartverzorger voor Harlingen e.o.

begraafplaatsStegenga Uitvaartzorg staat voor een persoonlijke manier van uitvaartverzorging. Als uitvaartverzorger ben ik 24/7 bereikbaar voor een uitvaart in Harlingen.

Naast uitvaarten in Harlingen kunt u me ook bellen voor uitvaartverzorging in Midlum, Wijnaldum, Kimswerd, Sexbierum, Achlum en Arum.

Uitvaartverzorging met aandacht en respect

De organisatie van een uitvaart vraagt om aandacht, respect en professionaliteit. Als uitvaartverzorger is het mijn doel om u te ondersteunen bij het realiseren van een waardig en persoonlijk afscheid. Door nauw samen te werken en uw wensen centraal te stellen, kunnen we een mooie uitvaart regelen die recht doet aan de overledene en troost biedt aan de nabestaanden.

Het kan rust geven als zaken rondom een uitvaart helder zijn. De nabestaanden zijn dan op de hoogte van uw wensen en hebben houvast bij het regelen van de uitvaart. Wanneer u contact met mij opneemt, kom ik naar u toe en bespreken we de mogelijkheden. Een voorgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Na afloop laat ik een boekje bij u achter waarin u uw uitvaartwensen kunt noteren. Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk
Call Now Button