Tabitha uitvaarten

Uitvaartverzorger voor Grou en omgeving

Rustig, professioneel en meelevend zijn de woorden waarin ik mijzelf herken. Mijn naam is Tabitha Stegenga, ik verzorg al 10 jaar uitvaarten in  Friesland. Ook in Grou of omgeving sta ik u graag bij in

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de dood. Het is een intense tijd waarin veel herinneringen naar boven komen. Er moeten in korte tijd persoonlijke en praktische zaken geregeld worden. U heeft ruim de tijd om keuzes te maken, stap voor stap geven we vorm aan een mooie, persoonlijke afscheid van uw dierbare.

Afscheid op een persoonlijke manier

Vanaf het moment dat u contact met mij opneemt, ben ik uw vaste aanspreekpunt. Ik kom zo snel mogelijk langs en zal uitleggen wat u kunt verwachten deze dagen.

Samen zullen we in alle rust keuzes maken die zowel bij uw dierbare als bij u passen. Er zijn verschillende mogelijkheden, van traditioneel tot ingetogen of juist uitbundig, sober of kleurrijk. Mijn doel is om u te inspireren, zodat u achteraf met een goed gevoel terugkijkt op de gemaakte keuzes. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden, en ik vertel u graag wat er allemaal kan.

Het proces naar de dag van het afscheid toe is belangrijk, daarom kom ik regelmatig langs. Ik creëer ruimte en rust in deze dagen en bewaak het overzicht en de tijd. Op die manier neem ik de zorgen weg tijdens deze moeilijke periode. Ik ga graag met u in gesprek om goede afspraken te maken over de invulling van de uitvaart.

Wensen voor de uitvaart

Het geeft rust als afspraken over de uitvaart bekend zijn. De nabestaanden hebben dan steun bij het regelen van de uitvaart. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden. Een voorgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Na het gesprek ontvangt u een boekje waarin uw uitvaartwensen genoteerd kunnen worden.

Voor het melden van een overlijden, kunt u mij bereiken via telefoonnummer 06 103 99 043. Ik ben 24/7 bereikbaar.Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk
Call Now Button