Tabitha uitvaarten

Uitvaartverzorging in Dokkum

Na het overlijden van een naaste is het voor de nabestaanden een emotionele tijd. En juist dan moeten er verschillende zaken geregeld worden. Als u me inschakelt, zal ik u tot steun zal zijn. Ik sta klaar om te helpen met praktische zaken waardoor u alle ruimte krijgt om het naderende afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Samen gaan we stapsgewijs het draaiboek voor de uitvaart samenstellen waarbij alle mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart voorbij komen.

Begeleiding voor iedereen
Van belang is dat de uitvaart verloopt zoals u graag wilt, het moet passen bij het karakter van de overledene en de nabestaanden. Ik verzorg crematies en begrafenissen voor iedereen. Bent u lid van een uitvaartvereniging, heeft u een uitvaartverzekering of heeft u misschien niets geregeld, ik ben er voor u, want ieder mens verdient een waardig afscheid.

ParkRegelmatig willen de naasten de belangrijkste momenten zelf uitvoeren op de dag van de uitvaart, anderen kiezen ervoor om dat voor een deel of helemaal aan mij over te laten. Mijn rol zal in overleg met u beperkt of juist wat intensiever zijn, ik pas me aan aan uw wensen.

Uitvaartverzorger voor Dokkum en wijde omgeving
Dokkum in beeldAls uitvaartverzorger help ik bij het organiseren van de uitvaartplechtigheid in Dokkum en omgeving.

Wanneer u voor mijn uitvaartbegeleiding kiest, ben ik tijdens de dagen tussen overlijden en uitvaart, uw vertrouwde aanspreekpunt.

Ik ben werkzaam in Dokkum en wijde omgeving, zo ook in Metslawier, Damwâld, Rinsumageest, Westergeest en Driezum.  

Heeft u mij nu nodig?

Wilt u meer informatie over uitvaartverzorging in Dokkum?

Het kan rust geven als zaken voor de uitvaart duidelijk zijn. De nabestaanden weten dan wat uw wensen zijn en hebben houvast bij het regelen van het afscheid. Wanneer u contact met mij opneemt, kom ik graag naar u toe en bespreken we uw wensen. Een voorbespreking is geheel vrijblijvend. Na afloop laat ik een boekje bij u achter waarin u uw wensen kunt noteren.Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk
Call Now Button