Uitvaartverzorging in Stiens

Het is nauwelijks te bevatten wanneer een dierbare er plotseling niet meer is. Toch moet u zich bezighouden met het naderende afscheid. In korte tijd moeten er belangrijke beslissingen worden genomen waar waarschijnlijk uw hoofd helemaal niet naar staat. Wat zou het fijn zijn als u niet na hoeft te denken over praktische zaken die nu eenmaal bij een uitvaart horen. Hier kom ik in beeld, Stegenga Uitvaart regelt in nauw overleg de uitvaart volgens uw wensen. 

TabithaMijn naam is Tabitha Stegenga. Als uitvaartverzorger begeleid ik families op een integere manier bij het organiseren van de afscheidsplechtigheid. Elke uitvaart heeft zijn eigen sfeer. Intiem, groots, traditioneel of uitbundig iedereen kiest voor een eigen manier. Ik vind het belangrijk om samen met u te kijken naar de juiste afstemming. Belangrijk is dat u met een tevreden gevoel kunt terugkijken op de uitvaartplechtigheid.

Uw leed zal ik niet weg kunnen nemen, maar door mijn benadering probeer ik het verdrietige gevoel te verzachten.

Begeleiding op maat
Na de melding van overlijden sta ik u bij op momenten dat u dat wilt. U kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en inlevingsvermogen. Voor elk afscheid is een andere aanpak nodig, het vraagt om maatwerk. Door mijn ervaring en passie voor het uitvaartvak begeleid ik families op een liefdevolle manier die kracht geeft in deze moeilijke periode.

Belangrijk zijn de details die nodig zijn om de afscheidsceremonie in goede banen te leiden. De gehele uitvaart wordt volgens uw wensen verzorgd, geheel volgens afspraak en binnen uw budget. Laat me weten wat uw wensen zijn en ik regel de contacten die nodig zijn om de bijeenkomst vorm te geven.

Begraafplaats Stiens Sint-VituskerkUitvaartverzorger voor Stiens en wijde omgeving
Ik werk niet binnen een vast omrand gebied en wordt daarom gebeld uit alle delen van de provincie Friesland. Zo kunt u me ook inschakelen voor een uitvaart in Britsum, Koarnjum en Jelsum, net als Finkum, Hijum en Hallum.

Betaalbare goedverzorgde uitvaart in Stiens
Stegenga Uitvaartzorg staat voor een betaalbare, goed verzorgde uitvaart. Ik begeleid met aandacht en betrokkenheid een begrafenis of crematie. 

Wilt u meer informatie over uitvaartverzorging in Stiens?

Het kan rust geven als zaken voor de uitvaart duidelijk zijn. De nabestaanden weten dan wat uw wensen zijn en hebben houvast bij het regelen van het afscheid. Wanneer u contact met mij opneemt, kom ik graag naar u toe en bespreken we uw wensen. Een voorbespreking is geheel vrijblijvend. Na afloop laat ik een boekje bij u achter waarin u uw wensen kunt noteren.

Ik beantwoord graag al uw vragen: 06 103 99 043