Uitvaartverzorging Stiens

Het is nauwelijks te bevatten wanneer een dierbare er plotseling niet meer is. Toch moet u zich bezighouden met het naderende afscheid. In korte tijd moeten er belangrijke beslissingen worden genomen waar waarschijnlijk uw hoofd helemaal niet naar staat. Wat zou het fijn zijn als u niet na hoeft te denken over praktische zaken die nu eenmaal bij een uitvaart horen. Hier kom ik in beeld, Stegenga Uitvaart regelt in nauw overleg de uitvaart volgens uw wensen. 

TabithaMijn naam is Tabitha Stegenga. Als uitvaartverzorger begeleid ik families op een integere manier bij het organiseren van de afscheidsplechtigheid. Elke uitvaart heeft zijn eigen sfeer. Intiem, groots, traditioneel of uitbundig iedereen kiest voor een eigen manier. Ik vind het belangrijk om samen met u te kijken naar de juiste afstemming. Belangrijk is dat u met een tevreden gevoel kunt terugkijken op de uitvaartplechtigheid.

Uw leed zal ik niet weg kunnen nemen, maar door mijn benadering probeer ik het verdrietige gevoel te verzachten.

Tabitha

Duidelijke afspraken

Omdat iedere uitvaart anders is, krijgt u van mij vooraf een heldere offerte. Zo weet u precies wat er binnen het budget allemaal mogelijk is.

Hulpvaardig

Oude overlijdenspolissen waarvan de verzekeraar niet meer bestaat kan ik voor u achterhalen en opdracht geven om uit te betalen.

Een mooi afscheid

Een goed verzorgde uitvaart geeft troost en een waardevolle herinnering aan het afscheid.

Uitvaartverzorger voor Stiens en wijde omgeving

Begeleiding op maat
Na de melding van overlijden sta ik u bij op momenten dat u dat wilt. U kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en inlevingsvermogen. Voor elk afscheid is een andere aanpak nodig, het vraagt om maatwerk. Door mijn ervaring en passie voor het uitvaartvak begeleid ik families op een liefdevolle manier die kracht geeft in deze moeilijke periode.

Belangrijk zijn de details die nodig zijn om de afscheidsceremonie in goede banen te leiden. De gehele uitvaart wordt volgens uw wensen verzorgd, geheel volgens afspraak en binnen uw budget. Laat me weten wat uw wensen zijn en ik regel de contacten die nodig zijn om de bijeenkomst vorm te geven.

Begraafplaats Stiens Sint-VituskerkOveral in de regio
Ik werk niet binnen een vast omrand gebied en wordt daarom gebeld uit alle delen van de provincie Friesland, zo ook in Stiens. U kunt me eveneens inschakelen voor een uitvaart in Britsum, Koarnjum en Jelsum, net als Finkum, Hijum en Hallum.

Betaalbare goedverzorgde uitvaart
Stegenga Uitvaartzorg staat voor een betaalbare, goed verzorgde uitvaart in de regio Stiens. Ik ken de omgeving en begeleid met aandacht en betrokkenheid een begrafenis of crematie.

Over de kosten van een uitvaart

De uitvaartkosten zijn voor een deel afhankelijk van uw wensen en aan de andere kant van uw financiële situatie. Als u voor cremeren kiest zijn de kosten wat lager dan bij een begrafenis. Kiest u voor een eenvoudige bijeenkomst of wordt het een groots afscheid. Een afscheid in een crematorium waar veel mensen aanwezig zijn en voor een hapje en drankje wordt gezorgd is duurder dan een intiem afscheid bij u thuis of in een gelegenheid in de buurt. En wat te denken van een kist, mag die eenvoudig zijn of kiest u voor een luxe uitvaartkist van eikenhout? Zoals gezegd, de kosten heeft u voor een groot gedeelte in eigen hand, alles kan, u bepaald hoe het afscheid er uit komt te zien.

Omdat iedere uitvaart ingevuld wordt naar eigen wens is er geen standaard prijs te noemen. We bespreken eerst hoe u de uitvaart vorm wilt geven. Vervolgens zet ik de plannen op papier en maak een begroting van de te verwachte kosten. U weet daarna precies wat u kunt verwachten. Wanneer er uitvaartpolissen zijn van uw verzekeringsmaatschappij help ik bij de afwikkeling daarvan. Ik geef opdracht om de hoogte van de uitkering vast te stellen en zet de uitkering ervan in gang. 

boekje wensen voor mijn uitvaartEen gesprek vooraf?

Het kan rust geven om vooraf over de uitvaart te praten en op papier te zetten. De nabestaanden weten dan wat uw wensen zijn en hebben houvast bij het regelen van het afscheid. Ik kom graag naar u toe om uw wensen te bespreken. Een voorbespreking is informatief en vrijblijvend. Na afloop van ons gesprek laat ik een boekje bij u achter waarin u de wensen voor de uitvaart kunt noteren.

Een ervaren uitvaartverzorger nodig? Bel me 24/7 om de uitvaart te verzorgen.Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk