Tabitha uitvaarten

Uitvaartverzorging Franeker

Mijn naam is Tabitha Stegenga, uitvaartverzorger voor Franeker en vele andere dorpen en steden in Friesland. Wanneer iemand komt te overlijden is er veel te regelen voor de nabestaanden, er moet in korte tijd veel beslissingen worden genomen. Ik sta klaar om te helpen waardoor u alle ruimte heeft om het naderende afscheid zo goed mogelijk in te vullen.

Als uitvaartverzorger kom ik in Franeker om families op een respectvolle manier te begeleiden bij het organiseren van de uitvaartplechtigheid. Ik luister en heb aandacht voor wat voor u en uw naasten belangrijk is om goed afscheid te kunnen nemen.

Verantwoord

Een plek in de groene natuur of een ecologisch verantwoorde kist? Ik denk graag met u mee over een duurzame invulling van de uitvaart.

Binnen het budget

Om de kosten binnen de perken te houden krijgt u een offerte van de verwachte uitvaartkosten. Zie wat er binnen uw budget mogelijk is.

Uitvaartpolis check

Ik help met oude uitvaartpolissen waarvan de verzekeringsmaatschappij niet meer bestaat. Na de zoektocht claimen we de uitbetaling.

Uitvaart verzorger voor Franeker

Voor een betaalbare uitvaart in Franeker kunt u rekenen op liefdevolle ondersteuning van Stegenga Uitvaartzorg.

Kerk in FranekerHet belangrijkste wat ik bij het regelen van een uitvaart vind is dat het gaat zoals u graag wilt, het moet passen bij de stijl van de overledene en de nabestaanden. Ik verzorg crematies en begrafenissen voor iedereen. Bent u lid van een uitvaartvereniging? Heeft u een verzekering? Of misschien niets geregeld? Ik ben er voor u, want ieder mens verdient een respectvol afscheid.

Wat te doen als iemand is overleden?

  • Bel allereerst de huisarts zodat de doodsoorzaak officieel vastgesteld wordt, de arts laat formulieren achter voor de aangifte bij de gemeente.
  • Als u mij belt om de uitvaart te regelen, bespreken we wat aandacht nodig heeft.
  • Ik kom bij u langs om over de uitvaart te praten, we nemen daar alle tijd voor, u hoeft nog geen grote beslissingen te nemen.
  • Na het eerste contact maak ik een begroting van de verwachte uitvaartkosten, u weet dan waar u aan toe bent.
  • Ik sta in deze verdrietige periode alle dagen voor u klaar. Stap voor stap begeleid ik u om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen.

Een uitvaart in Franeker voor elk budget

De kosten zijn afhankelijk van de wensen die u heeft en het budget dat voor de uitvaart vrijgemaakt kan worden. Soms is dat een klein intiem samenzijn thuis, in andere gevallen een grotere afscheidsplechtigheid. Belangrijk is dat de uitvaart wordt georganiseerd zoals u dat graag wil, met een liefdevolle herinneringen aan uw dierbare.

Heeft u een uitvaartverzekering dan kan ik helpen bij het verzilveren van de polis. Na contact met de verzekeringsmaatschappij kan ik opdracht geven om uit te keren. Zijn er uitvaartpolissen waarvan de maatschappij opgeheven is, ga ik op zoek naar de verzekeraar die de polissen overgenomen heeft om de uitbetaling in gang te zetten.

Een vertrouwd aanspreekpunt
Als uitvaartverzorger ben ik altijd bereikbaar om een afspraak te maken voor het verzorgen van de begrafenis of crematie. Wilt u samen met uw naasten de belangrijkste momenten zelf uitvoeren op de dag van de uitvaart of kiest u ervoor om dat voor een deel of helemaal aan mij over te laten?

Mijn rol zal in overleg met u heel beperkt of juist wat intensiever zijn, ik pas me aan naar uw wensen. Wanneer u voor mijn uitvaartbegeleiding kiest, ben ik tijdens de dagen tussen overlijden en uitvaart, uw vertrouwde aanspreekpunt en bent u verzekerd van een uitvaart die past bij de stijl van de overledene en de nabestaanden.

Vaak kan er veel meer dan u vooraf dacht. Ik zet de plannen op papier, samen met de begroting. U weet dan precies wat u kunt verwachten.

Uitvaartverzorger voor Franeker en wijde omgeving
Ik zit niet vast aan een vast omrand werkgebied, ik verzorg uitvaarten in alle delen van de provincie Friesland, maar ook daar buiten.

Naast uitvaarten in Franeker kunt u me ook bellen voor uitvaartverzorging in Schalsum, Dongjum, Dronrijp, Menaam, Tzum en Herbaijum.Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk
Call Now Button