Uitvaartverzorging Franeker

Tabitha StegengaMijn naam is Tabitha Stegenga, uitvaartverzorger in Friesland. Wanneer iemand komt te overlijden is er veel te regelen voor de nabestaanden, er moet in korte tijd veel beslissingen worden genomen. Ik sta klaar om te helpen waardoor u alle ruimte heeft om het naderende afscheid zo goed mogelijk in te vullen.

Als uitvaartverzorger kom ik in Franeker om families op een respectvolle manier te begeleiden bij het organiseren van de uitvaartplechtigheid. Ik luister en heb aandacht voor wat voor u en uw naasten belangrijk is om goed afscheid te kunnen nemen.

Uitvaart regelen
Voor een betaalbare uitvaart in Franeker kunt u rekenen op liefdevolle ondersteuning van Stegenga Uitvaartzorg.

KerkHet belangrijkste dat ik bij het regelen van een uitvaart vind is dat het gaat zoals u graag wilt, het moet passen bij de stijl van de overledene en de nabestaanden. Ik verzorg crematies en begrafenissen voor iedereen. Bent u lid van een uitvaartvereniging? Heeft u een verzekering? Of misschien niets geregeld? Ik ben er voor u, want ieder mens verdient een respectvol afscheid.

Een vertrouwd aanspreekpunt
Als uitvaartverzorger ben ik 24/7 bereikbaar om een afspraak te maken voor het verzorgen van de begrafenis of crematie. Wilt u samen met uw naasten de belangrijkste momenten zelf uitvoeren op de dag van de uitvaart of kiest u ervoor om dat voor een deel of helemaal aan mij over te laten?

Mijn rol zal in overleg met u heel beperkt of juist wat intensiever zijn, ik pas me aan naar uw wensen. Wanneer u voor mijn uitvaartbegeleiding kiest, ben ik tijdens de dagen tussen overlijden en uitvaart, uw vertrouwde aanspreekpunt en bent u verzekerd van een uitvaart die past bij de stijl van de overledene en de nabestaanden.

Uitvaartverzorger voor Franeker en wijde omgeving
begravenIk werk niet in een vast omrand gebied en wordt gebeld uit alle delen van de provincie Friesland.

Naast uitvaarten in Franeker kunt u me ook bellen voor uitvaartverzorging in Schalsum, Dongjum, Dronrijp, Menaam, Tzum en Herbaijum.

Overlijden melden

Wilt u meer informatie over uitvaartverzorging in Franeker?

Het kan rust geven als zaken voor de uitvaart duidelijk zijn. De nabestaanden weten dan wat uw wensen zijn en hebben houvast bij het regelen van het afscheid. Wanneer u contact met mij opneemt, kom ik graag naar u toe en bespreken we uw wensen. Een voorbespreking is geheel vrijblijvend. Na afloop laat ik een boekje bij u achter waarin u uw wensen kunt noteren. Ik beantwoord graag al uw vragen: 06 103 99 043.