Tabitha uitvaarten

Uitvaartverzorger voor Dronrijp

Mijn naam is Tabitha Stegenga en ik ben als uitvaartverzorger actief in Dronrijp en vele andere plaatsen in de gemeente Waadhoeke. Wanneer iemand komt te overlijden zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Er moeten in korte tijd belangrijke beslissingen worden genomen. Ik sta klaar om te helpen, zodat u de ruimte heeft voor het naderende afscheid.

Bij een overlijden kunt u mij 24/7 bereiken. Ik help u en de familie op een respectvolle manier bij het organiseren van de uitvaartplechtigheid. Ik luister naar jullie wensen en heb oog voor wat voor jullie belangrijk is om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Wanneer iemand is overleden.

  • Allereerst moet u de huisarts bellen, zodat de doodsoorzaak officieel kan worden vastgesteld. De arts zal formulieren achterlaten voor de aangifte van overlijden.
  • Als u mij belt om de uitvaart te regelen, zullen we bespreken waar speciale aandacht aan moet worden besteed.
  • Ik kom bij u langs om u de uitvaart te bespreken. We nemen daar alle tijd voor, u hoeft nog geen grote beslissingen te nemen.
  • Na ons eerste contact zal ik een begroting opstellen van de verwachte uitvaartkosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Ik sta gedurende deze verdrietige periode elke dag voor u klaar. Stap voor stap zal ik de familie begeleiden om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen.

Het regelen van de uitvaart

Begraafplaats DronrijpBij het regelen van een uitvaart kunt u rekenen op liefdevolle ondersteuning van Stegenga Uitvaartzorg, voor een betaalbare uitvaart in Dronrijp. Het is voor mij van het grootste belang dat de uitvaart verloopt zoals u dat wenst, en dat het aansluit bij de stijl van de overledene en de nabestaanden. Ik verzorg zowel crematies als begrafenissen voor iedereen, ondanks dat u lid bent van een uitvaartvereniging, een verzekering heeft of helemaal niets heeft geregeld. Ik sta voor u klaar, want ieder mens verdient een respectvol afscheid.

U heeft de keuze om samen met uw naasten de belangrijkste momenten zelf uit te voeren op de dag van de uitvaart, of u kunt ervoor kiezen om een deel of alles aan mij over te laten. Mijn rol zal in nauw overleg met u worden bepaald, afhankelijk van uw wensen. Ik zal gedurende de dagen tussen het overlijden en de uitvaart uw vertrouwde aanspreekpunt zijn. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat de uitvaart aansluit bij de stijl van de overledene en de nabestaanden.

Wenst u meer informatie over uitvaartverzorging in Dronrijp?

Het regelen van een uitvaart is geen eenvoudige taak na het overlijden van een dierbare. Tijdens deze moeilijke periode moeten er beslissingen genomen worden, terwijl er veel verdriet is. Het is van groot belang om de tijd te nemen voor het afscheid en om emoties te kunnen delen met anderen.

Het brengt rust met zich mee wanneer de zaken met betrekking tot de uitvaart duidelijk zijn. Op die manier weten de nabestaanden wat uw wensen zijn en hebben ze een leidraad bij het organiseren van het afscheid. Indien u contact met mij opneemt, kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Een voorbespreking is geheel vrijblijvend. Na afloop zal ik een boekje achterlaten waarin u uw wensen kunt opschrijven.Logo stegenga uitvaartzorg
Aagesloten bij het landelijke Meander netwerk
Call Now Button